Mot ullånger


Då var jag påväg mot ullånger, tror det var exakt dehär datumet jag och Johanna drog ner både Kozca & Bella till ullånger förra året. Just nu är jag iallafall på tåget och ingen häst är med såklart. Kommer bara spendera några dagar här, inte hela sommaren som det råkade bli förra året. 

Har precis haft årets tur iallafall... visste inte om att man var tvungen att förbeställa plats på SJ, om man köper biljett på tåget så skulle det bli en hundring dyrare alltså skulle min biljett kosta 289kr från Umeå till Kramfors. Aja tänkte jag, kan ju inte göra mer än att betala så jag sträcker fram kortet, men tyvärr tog dem ju inte kort så gubben (eller mannen kanske man ska säga han var högst 30) frågar ifall jag har några lösa pengar, jag hittar två ynka 50 lappar vilket inte räcker till min destination men den snälla mannen knappade in på sin apparat att jag skulle av i övik vilket blev 110kr för mig, jag hittade en tia och sparade alltså 179kr, ibland har man bra tur alltså!
Tack snälla gubbe!

Ovisade bilder

Är så sugen på att tävla dressyr igen, min hopphäst kunde ju trots allt!
Bilderna fotade utav Maja Jonsson www.skellefteaekipage.blogg.se

TÅRAR

Sverigesradio har lagt ut delar utav Rebecca & Fionas gig på brännbollsyran.

Att lyssna på det är som att uppleva allt igen, kan ni förstå känslan. Tårarna bara sprutar.
 
En till grej är att de la ut endast en bild på publiken, vem tror ni det var på??? - jo OSSS!!!!!!
 

!!!!

 

RÖD OUTFIT KDRF 14/6


Det blir rött i helgen igen tror jag, har inte riktigt bestämt mig än.. Ifall det blir denna outfit så lånar jag stövlarna utav Sadra, mina stövlar har ju pajjat. Tycker inte om tretorn alls egentligen, men dom kan vara roliga att matcha med speciellt dessa som är röda.
Ifall jag rider en 110 också så får jag se ifall jag tar med mig någon till outfit eller om jag rider på denna 2 klasser.

Tisdag kväll

Sådär ja, äntligen sängen! Har hållt igång rätt bra idag tycker jag, det är alltid extra skönt att lägga sig då man gjort bra ifrån sig under dagen, tycker jag...
Tidigare idag åkte jag in till staden med min bror, jag skippade skolan idag faktiskt.. Woopps. Men i staden inhandlades foder till Cossi och sedan mat som pappa bett oss köpa medans han stannade hemma och byggde hage. Denna förbannade hage alltså.. Cosmo har rymt några gånger faktiskt. När våra hästar börjar rymma är det dags att checka betet, allt är i princip slut så de har fått en ny hage nu med massa nytt gräs!

Sedan har både Bella & Cosmo rört på sig, Cosmo red jag barbacka, rullade på i galopp och jag tyckte han var ovanligt ostadig.. Kan bero på skon han har tappat, hoppas det iallafall så det inte är något annat. 
Bella longerade jag bara, har ganska ont i kroppen och då är det ingen idé att rida henne. Hon var pigg som vanligt, inga problem med gamlingen inte!
 
Annars då? Ingen hovslagare i sikte och dagarna börjar räknas ner till tävlingen i helgen. Denna Cosmo alltså, som måste slita av sig skorna.. Eller vafan, dessa jävla skor ska man kanske säga. En häst är inte till för att ha skor på sig. Så...skornas fel. Inte Cosmos. ;)
Två par animo ridbyxor i sikte iallafall, kuuuuul! 
 

Sommar 2013

Vrid tillbaka tiden, kan vara den bästa tid under hela mitt liv. Magisk sommar som kommer att vara svår att slå, riktigt svår. 
Vill så gärna att denna sommar ska vara exakt likadan, börjar med ulvön på midsommar igen. FYTUSAN va kul!


Minns ni detta dreamteam? svårslaget, 2013 är svårslaget

Stockholm by RNF - 'Beauty is pain'

Lyssna bah!!!

Skolavslutning sneakpeak

Vet inte hur länge det tog för mig att hitta en klänning inför skolavslutningen som jag tyckte om... Det tog länge iallafall, och jag hade lite stress på mig då dagarna började gå emot den 12:ftde då vi ska gå ut. 

Som ni ser blev det alltså en grå klänning, annorlunda? Ja, det kommer nog de flesta tycka... Men whatever.
Jag fick nästan ont i magen utav att titta på alla andra typiska examens/student klänningar som är vita med rosett bak i ryggen. Jag frågade mig själv "är detta jag.." "HELL NO" svarade jag tillbaka. 

Jag tänker inte ta på mig en prinsessklänning bara för att jag går ut 9:an, av den lilla anledningen - det är inte jag. 
Jag kommer som jag är, och detta är jag. Funderar till och med på om jag ska dra på mig en snapback på detta.. Vore ju riktigt coolt!

Snabbt inlägg

Haft mycket att göra de senaste dagarna, har inte riktigt haft tiden eller lusten till att blogga.

Det är full rulle med hästarna, vädret har varit på topp men sedan så går det så sjukt mycket tid åt till hagbygge. Det kan vara de tråkigaste jag vet..

Iallafall ska jag snart sticka iväg till Blåbergsliden tror jag de hette, Alva fyller år så vi ska fira henne i hennes stuga. Det skulle tydligen komma massa folk dit så det ska bli riktigt kul! 
Sover där i natt så detta blir sista inlägget för idag. Hinner tyvärr inte rida Cosmo idag.. Kanske är lika bra då det är sjukt varmt ute.

Rid-ledigt

Idag får Cosmo, och även jag vila. Jag har varit så sjukt trött i veckan, har knappt orkat ha ögonen öppna. 
I morse fick Wiliam ringa och väcka mig eftersom jag försovt mig och jag skulle åka med honom till skolan, hade ungefär 2 minuter på mig att göra mig i ordning innan han var utanför mig..

Iallafall så ska jag snart hem till Jonte, han fyller år så tänkte att då passar det bra att Cosmo vilar. Matilda skulle även vara där, så det blir nog roligt!
Så alltså är jag ridledig idag! Hade inte "lyxen" att slippa stallet helt, måste ge Cosmo foder och lite sånt, men det blir senare ikväll.

Nu ska jag fixa till mig lite sen pyser jag!

nya ridstövlar


Eftersom mina ridstövlar pajjat och jag inte känner för att laga dem då de är så pass gamla så är jag nu ute efter ett par nya, frågan är ju bara vilka... Finns ju ett helt hav med snygga ridstövlar.  
Velar mellan dessa... Veredus stövlarna är inte direkt snygga men dem är jävulskt sköna och ger ett superstöd!!

Sälja ungarna på blocket?

Är så jävla trött just nu alltså, kollar på massa gamla klipp och så hittar jag den här. 
Kort luddigt inlägg, men alltså.. haha!

KDRF nästa helg!

Anmälde precis mig & Cosmo till tävling nästa helg, det blir 100 cm på KDRF. Tänkte iallafall rida den klassen och sedan om han känns på topp så efteranmäler jag nog till 110cm, debut i 110 skulle vara riktigt roligt just nu när jag känner mig lite nere.. Sedan kdrf känns ju näääästan som hemma och det var inte så många startade så jag ser det mest bara som träning.
100 cm i februari, lätt som en plätt. Att jag åkte av i kombinationen var bara mitt fel.

Rebecca & Fiona 30 maj LIVE

Äntligen fick jag se mina största idoler, MAGISKT.

Hade kämpat mig allra längst fram som tog 2 timmar, igenom 12 tusen personer. Lägst fram stog jag och Pernilla med 2 andra galna RNF fans!! Helt sjukt va kul vi hade!!
 

Hittade en vimmel bild på oss, jag i mitten.. LYCKA

Im back

har sovit lite mer än 12 timmar nu, i min egen säng.. Kan lova att det var efterlängtat!

Helgen har varit både bra och dålig, tror nog att jag förväntade mig lite för mycket.. Visst, Rebecca & Fiona var grymma, som satan alltså. 
Lördag kväll spårade lite, hade hållt igång i 18 timmar.. Började 13.30 tills 08.00 på söndag så fick skjuts hem till farmor på söndag morgon där jag sovde några timmar innan pappa kom och hämtade mig!

Nu ska jag inte dricka på länge alltså, nu vill jag bara vara hemma med mina hästar och träna & tävla. Det som jag lever för, det som får mig att må bra på riktigt!!

RSS 2.0