Cosmo - vila

Lång dag idag... Känslan då man äntligen lägger sig i sängen med de feta hörlurarna man snott ifrån storebrors rum och bara skruvar upp volymen på max... Som att stänga in sig i en bubbla, med musik. 

Har ridit ut med Annie i skogen idag, och även haft en kort liten ridlektion för henne. Visade henne lite hur man gjore skänkelvikningar. Det gick ganska bra, hon fattade hur man skulle göra men skulle bara haft en häst som svarar lite tidigare osv. Men men, no hurry. Hon är 6 år gammal och gör redan skänkelvikningar och lite allt möjligt. Hon kommer bli något stort bara hon fortsätter som hon gör.
 
Cosmo vilar just nu, han har vilat sedan tävlingen i lördags... Vet inte riktigt hur länge jag kommer låta han vila, får helt enkelt se. 
Han har lite problem fortfarande i munnen, sår som inte läkt osv så kan inte riktigt rida med bett. Sedan har han ju den där broskbildningen på nosryggen så kan inte rida med något som trycker där heller, tex hackamore... Så funderar på att typ rida in honom i halsring, det skulle vara något haha! Nä men funderar faktiskt starkt på det!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0